Serviciile profesionale de curatare

vezi-video-prezentare-curatare-cladiri.ro

Spălare sub presiune


Nu avem nevoie de schele sau alpinisti utilitari - spalam de la nivelul solului, folosind prelungitoare telescopice si apa pura, demineralizata, pana la inaltimi de 15 m. Lucrarile noastre de curatare sunt potrivite pentru fatade de sticla, cladiri de birouri, firme luminoase, fatade de tabla sau tencuiala, pereti, pavaje, camioane etc.

Curatarea se executa foarte rapid fara schele sau alpinisti utilitari (pentru un deranj minim si un plus de siguranta si viteza).

Deoarece filtram intotdeauna apa de la retea prin echipamente speciale (din dotarea proprie), reusim sa eliminam toate mineralele si intreg clorul din compozitia acesteia. Astfel, nu mai este nevoie sa curatam cu lama de cuciuc pe geamuri - dupa uscare nu vor ramane stropi sau pete pe suprafetele de sticla.

Doar udam, spalam cu peria, clatim si lasam sa se usuce.


  • spalam la exterior/interior geamuri
  • curatam hale de productie pe exterior
  • pentru suprafete mai mici de 100 mp

Contact! Galerie Foto/Video
  • Indepartam praful si mizeria de pe geamuri
  • Va oferim una dintre cele mai rapide si eficiente solutii de spalare de geamuri la domiciliu.Vom transforma ferestrele in adevarate oglinzi virtuale. Spalam geamuri la balcoane. Curatam ferestrele si usile de terasa dupa lucrari de reconstructie sau dupa renovari. Reusim sa indepartam cu succes orice resturi de materiale lasate de catre constructor.

  • Curatam geamurile, fara zgarieturi
  • Indiferent de cat ar fi de murdare de praf/stropite, noi vom curata si vom spala geamurile din case/apartamente/cladiri comerciale, fara nici macar o zgarietura. Vom elimina si foliile si etichetele lipite pe rame sau pe sticla geamului.


Contact! Galerie Foto/Video

Curățarea geamurilor


Cladiri comerciale sau rezidentiale - indiferent de suprafata sau accesibilitate.

Spalare terase, pavaje, scari, trepte


Cand vine vorba despre servicii profesionale de curatare, dezinfectare si intretinere acoperisuri, intreaga noastra experienta iti sta la dispozitie.

Echipa noastra oferă servicii de spălare și ecologizare pavaje, cai de acces, trepte, într-un timp foarte scurt si într-un mod profesional, fără a aduce vreo daună proprietății detinute sau administrate! Apeleză cu încredere la serviciile de curățenie oferite de CuratareCladiri.Ro


Indiferent de forma, marimea sau tipul constructiei, putem sa ajustam rapid procesul nostru de curățare. Spalarea noastra este potrivita pentru orice material - gresie, granit, marmura, beton, pavaj.
Contact! Galerie Foto/Video